Nostalgia!

Idag spelade vi in klart den låt som jag hoppas ska vara den första på den nya delen av min hemsida. Jag väntar fortfarande på tillstånd från höger och vänster. I väntan på tillstånd ska vi spela in någon annan låt. Men vilken? Jag och Leif lyssnade på gamla inspelningar vi gjort för 10-15 år sedan. Kanske nån av dem? Och sedan kom jag till låtar ännu längre bak i tiden från tiden innan vi kände varandra. Då sjöng jag i olika grupper, med kamp och stamp och folkmusik. Vi hette Skåpmat och Yggdrasil 1978-1980. Oj oj oj! Vad roligt att lyssna på!
Min dröm att sjunga har funnits länge. Redan som 13-åring var jag med i en amatörsångtävling. Jag kom tvåa med Båtlåt. Att jag bara vågade…
Sedan kom jag i de ”rätta” kretsarna med killar och pojkvänner som spelade… Då fick jag sjunga Maria Magdalenas roll i Jesus Christ Superstar. Prästen Lars-Åke Lundberg var Jesus! Jag var bara så himla nervös och tjejerna i kören var visst avundsjuka på mig. Jag klarade inte trycket utan hoppade av. Jag kan fortfarande sjunga hennes låtar: Vart ska min kärlek föra? och Jag lever för att se dig och någon mer var det väl… Hm?
Ja, det var tider det! Det är roliga minnen att ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.