Bortskämd?

Nej, jag hade inte bråttom hem igår. Men för det behövde jag väl inte göra fel när jag skulle släppa ut vattnet från systemet?… hm… Nu blev det stopp i rören igen och översvämning och det var ju bara att torka upp vattnet och prata med rörmokaren igen och han ska bygga klart resten av avloppet i oktober, bestämde vi. Då blir det uppbrytning av resten av golvet i källaren och så måste det grävas ute på gården, rören ligger långt ner där, på frostfritt djup. Det går före en ny tvättmaskin, för utan ett fungerande avlopp kan jag ändå inte ha tvättmaskin. Men allra först vill jag köpa en ny digitalkamera. Bara vill!!! Är jag bortskämd? undrade en. Det vet jag inte.
Jag drömde att jag mötte en man som var blind. Han tog i mig för att känna på mig hur jag såg ut. Och sen tog han i mig mera och började dansa med mig. Jag bara drogs till honom och hans doft. Ville inte släppa honom. Så vill jag ha det. Och i en ömsesidighet såklart. Finns han? Är jag bortskämd som drömmer sånt?
Och så vill jag börja jobba idag. För då går tiden och jag vill att tiden ska gå, så att jag får åka till Danmark snart igen. Och så vill jag träffa mina arbetskamrater igen. Bortskämd att ha det bra på jobbet? Absolut! Det borde alla få vara!
Och så vill jag få ordning på min onda tand och inte få sprickor i resten. Fast det har jag.
Och så vill jag få kommentarer och mejl och det fick jag ju med. Tack alla ni som skickade mejl och kommentarer, det blev jag glad av att läsa, när jag till slut kom hem sent i går kväll. Bortskämd? Ja, ibland! Skäm bort mig mera, gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.