Himmel idag.

Jag blev så trött mitt i det hårda slitet att bära gamla trasiga takpannor och la mig istället ner, på min vilda del av tomten och tittade upp på himlen och min stora hängbjörk och njöt av solen en stund. Här kan du också se något av vad jag såg.
I kväll eller i morgon kommer en grävare hit och ska hjälpa till att göra infarten till min gårdsplan bredare. Det blir lite lättare att köra in här då. Takpannorna ska krossas och ligga som fyllning i diket.
Blir jag någonsin klar med att skriva den här texten innan det blir kväll? Det händer så mycket annat, skype ringer, jag måste duscha och äta och mejla och…
Dessutom arbetar jag något med mina beroenden. Ett beroende har jag hållit upp med i drygt två veckor, det är fan inte lätt. Men jag måste. Min självkänsla står på spel. Ett annat beroende behöver jag ta tag i, kanske redan i dag: att stänga av datorn på natten! Usch, för ett sånt beroende! Jag skäms! Men det är väl för att jag lever ensam som jag har det så. Sen är det andra beroenden med, jag har dem på en lista. Får titta på den sen och fundera vidare…
tegelpannor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.