Duktiga jag!

Prånget med shellack. Nu har jag målat shellack på kvistarna i prånget, där golvet ska byggas. Plåtburken med shellacken läckte och nu har jag hällt upp den på en glasburk. Nu får jag måla på så det tar slut sen. Bra med brådskan, då blir det kanske gjort. Bra att jag håller mig aktiv med. Det är ju det som är det viktigaste av allt, att göra något kreativt, som kommer bli fint.
Hm… så till beslut som jag har så svårt med: Linoljefärg eller vattenbaserad väggfärg? Och vilken färg? Jag tycker att jag har använt alla färger jag gillar i huset nu. Eller vitbeigebrunaktigt kanske? Det vore ovanligt för att vara mig. Ja se där ambivalensen, inte vitt, inte beige, inte brunt. Men ungefär så. Eller någon annan färg, som inte flyter ihop med taket.

Aj vad jag har ont i ryggen nu! Att flytta ut alla möblerna från väggen tog visst mer på krafterna än jag trodde. Men nu är alla kvistarna i rummet täckta med shellack. Imorgon kan jag åka och köpa färg om jag vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.