Kära Dagbok!

Jag har tappat lusten till att skriva. Jag har ingen inspiration och ingenting värt att skriva om. Så har det varit i några veckor nu. Och inte har det blivit bättre. Snarare tvärtom.
Det känns ju trist, för att skriva är som att äta och dricka för mig. Precis lika viktigt. Eftersom det är jag som bestämmer över bloggen och inte tvärtom, i något vanemässigt beroende, så skriver jag såklart bara när jag vill. Inget annat. Kravlöst och utan tvång. Så känns det bäst.

4 svar på ”Kära Dagbok!

 1. Jag känner igen det där, ibland blir jag så trött och less på allt att jag inte kan formulera ett endaste litet ord. Det händer inget i livet, jag är inte på humör, allt bara glider ur händerna på mig. Jag kan uppleva vissa saker som jag tänker ”oj, nu fick jag ett upplägg till bloggen”, men när jag väl sitter där framför datorn så orkar jag inte formulera mig överhuvudtaget, så det blir helt blankt, och jag kan komma med sådana här inlägg som du just skrev, att jag inte har någon inspiration kvar.

  Då är det dags att försöka avlägsna sina tankar ifrån bloggen, trots att det ändå är en del av sig själv. Men försöka att inte se bloggen som ett måste, att inte sätta som krav att man måste skriva.
  Och om man vore rädd för att tappa läsare, trots att det ska vara kravlöst och utan tvång, så kan jag lova att du inte förlorar mig som läsare bara för att du kör med uppehåll!

  Skriver man när man inte har något, inte kan, så tär det på sig själv. Då är det bäst att låta bli. För man skriver ju fortfarande för sig själv, och inte för andra!

  Ibland tröttnar man ju på att äta och dricka, och avvaktar man lite, tar sig en stund av fasta.. tillslut blir jag jävligt hungrig igen. Ibland kan det dröja, men det kommer tillbaka någon gång.

  Så fortsätt skriv när du känner för det, känns det bäst så är det bäst. 🙂

  Stor kram!

 2. Du kan väl skriva och berätta lite om din danska – vad som ingår i din kurs och vad som är lätt eller svårt etc.

  Jag tror det är väldigt många av oss som bloggar som är oerhört språkintresserade och tycker att det är roligt med språkfrågor överhuvudtaget.

  Jag saknar dig! Kram Ingrid

 3. Du får nog sakna mig ett tag. Måste vila och spara på orden. Kram till dig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.