Klagar? Jag? Ja, absolut!

Oj, oj, oj, vilken dag! Inte så särskilt annorlunda än vanliga måndagar, men jag är helt slut. Varenda muskel i benen värker och halsen gör ont och jag har en rethosta. Jag SKA hålla mig frisk ju och orka jobba hela veckan. Därför går jag och lägger mig innan klockan ens har slagit nio.
Jag har faktiskt grävt i min rabatt ute också. Det var väl att överanstränga mig då. En hel påse jord bar jag från husområdets förråd, alldeles själv. Var får jag mina krafter från? Ibland vet jag inte alls. Det kändes bara som om hela ryggen blev ihoptryckt av det. Och så har jag klagat om min sönderslagna cykel till huskontoret här. De ska ta kontakt med en som kanske ägde golfklubborna. Sånt tar på krafterna säkert med. Och att jobba ända till klockan 18.
Sov, sov, sov! Vila nu min stackars kropp, så jag orkar upp i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.