I Paradisets trädgård!

I ett jordiskt paradis, går jag omkring och tittar och luktar på blommor. Här blommar det för fullt just nu. Jag är så lycklig när jag får gå där tillsammans med en vän och njuta av blommorna. Titta här! Och här! Kungsängsliljorna! Gullvivor i massor! Adam och Eva! Och här är ju mandelblom också! Full av lycka, mitt bland alla blommorna!

kungsängsliljor

gullvivor

adam och eva

mandelblom

5 svar på ”I Paradisets trädgård!

 1. Min mamma skulle älska att gå här! Hon föredrar dock alla vitsippor som sprider sig runt omkring nu. Såfort vi kör förbi eller går förbi ett område täckt av vitsippor så blir hon helt salig hela hon. 🙂

 2. Kära Sussilago! Här finns vitsippsskogar! Och slånbärsblom! Och stora ekar! Kabbeleka som lyser ikapp med solen. Liljekonvaljer på väg upp. Allt! Och fågelsång, det höll jag på att glömma! Vi tror vi hörde näktergalen med.

 3. Det låter otroligt mysigt! 🙂
  Liljekonvaljer är hennes favoriter annars, hehe, sammanträffande.

  Jag har 10 minuter gångväg till en liten skogsstig precis intill vänerns kant, mamma bor i närheten också. Där är det så vackert. 😀 Har tagit många bilder där på promenader som nu ligger i min bilddagbok.
  Naturen är vacker!

 4. Naturen här är ett naturskyddsområde, som heter Sandemar, precis vid havet. Ska titta i din bilddagbok sen. Jag älskar blommor!

 5. Så underbara bilder! Hade begravning i Gryt igår. Intill det lilla kapellet ligger en backe översållat med Adam och Eva i full blom. Hade förstås inte med mig kameran. Ska komma ihåg att lägga den i bilen i fortsättningen varje gång jag åker ut någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.