Gästbloggning!

För ett tag sedan hittade jag en sida med danska bloggar och som av en händelse hittade jag sedan till Kire S Dam. Jag gillade namnet på hans blogg, Tag livet let og tilværelsen alvorlig. Antagligen för att jag själv tar livet allvarligt och behöver skratta för att hålla demonerna borta. Han bjöd på musik med Isam B och den vidunderligt vackra ”I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme”. Och så skrev han om Björn Afzelius. Och han gillar Globen. Ibland vet jag inte alls vad han skriver om, för det är så mycket jag inte känner till. Han vidgar mina vyer för det danska.
Jag har ju länge skrivit om mig och mig och mig och mig. Jag lever själv och är ensam och det är tomt och trist. Ja, de orden använder jag väl ofta nog här. Nu ska det bli lite omväxling, och det är INTE för att jag har tröttnat på att skriva. O nej! Jag är möjligen en aning mer öppen mot omvärlden igen. Så förra helgen blev jag inspirerad av en vän till detta. Jag är inte först med att ha idén. Och antagligen är jag inte den sista. Men det är ett av de roligaste infallen jag har haft på länge:
Då och då kommer jag bjuda in en gästbloggare. Gästbloggaren får skriva om vad som helst och behöver inte vara så begränsad som jag är och skriva om mig då. Nej, här kan ämnena skifta vilt. Musik, politik, recept, åsikter, tankar, litteratur eller goda råd eller vad som helst.
Först ut blir Kire S Dam. Hans inlägg kommer till helgen. Och han skriver på danska, såklart!
Velkommen til min blog, Kire!

2 svar på ”Gästbloggning!

  1. Tack, jag ska göra uppgiften! Kul att se dig skriva igen!
    Och kul med gästbloggare med! Det kommer flera, sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.