Nu.

Idag är jag bara trött. Lång dag på jobbet, med svängningar från djupa, svåra saker till ytliga och enkla ting. Och jag är så trött. Veckan har varit svår på olika sätt och det tar på mig. Jag är lättirriterad. Jag är ledsen. Jag oroar mig för framtiden. Vem tar hand om kisse, när jag åker på sommarkurs? Kommer jag kunna åka på den eller måste jag ge återbud? Jag blir så besviken. Jag har inte lärt mig att hantera besvikelser. Går det? har jag ofta undrat. Jag har fortfarande så mycket att lära mig.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan, se på tv ett tag och inte bry mig så mycket om någonting. Det är min egen flykt från världen. Kan ge tröst för stunden. Sen somnar jag väl tidigt med. För jag är trött. Skönt att vila då.

2 svar på ”Nu.

  1. Jag har en förtjusande och gullig kyrkvaktmästare som har kattpensionat vid sidan om jobbet. Hon älskar djur.

    Det finns säkert flera som hon runt om i Sverige, så du behöver inte vara orolig för att lämna bort Kisse tror jag.

  2. Välkommen hem igen! Hoppas du har haft det bra.
    Jag vill inte lämna bort katten på kattpensionat eller till främmande människor. Jag ger inte upp mitt sökande efter en sommarfamilj till kisse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.