Förr och nu.

Idag behöver jag fundera på hur jag ska göra med bredbandet. Jag behöver skaffa ett mobilt bredband. Har ett fast som ska sägas upp. I mitt gamla liv hade någon annan fixat sånt, i mitt nya liv, får jag bestämma och göra allt själv.
Så behöver jag få däcken bytta, måste hämta sommardäcken i källaren, beställa tid på däckfirman, åka dit och sedan lägga tillbaka vinterdäcken i källaren. Om jag börjar bära däck i helgen, kommer jag kanske ihåg att fixa en tid nästa vecka. Jag måste ordna det här själv. Förr bytte någon annan däcken helt automatiskt.
Igår glömde jag för första gången i mitt liv, vad jag minns, att gå till tandläkaren. Jag hade totalt glömt bort det. Ingen fanns här att påminna mig. Å, så dumt att glömma!
Ingen frågar och tjatar på mig vad vi ska äta idag. För det finns inget vi. Faktisk så är det rätt så skönt att slippa den frågan. Jag bara pratar för mig själv och bestämmer helt själv.
Själv och själv. Jag och jag. Inget vi. Ingen annan gör det åt mig. Det är som det är. Det är bara att börja fixa med allt praktiskt. Eller börja sen. Jag har hela helgen på mig att bära däck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.