Tre minus plus tre plus blir noll?

Fick ont i huvudet allt eftersom eftermiddagen kom. Inte bra. Inte heller bra att jag kan sätta spott i fel strupe som jag gjorde nyss. Jag andas in och plötsligt har jag satt i halsen och känner mig raspig en lång stund därefter. Det händer då och då numera. Riskorn, saliv, en brödsmula, sånt drar jag ner och får kvävningsanfall. Att komma hem till mitt tomma hus gör också ont fortfarande, fast på ett annat sätt, mer i hjärtat och i mellangärdet.
Tre trista saker får jag balansera med tre bra saker då:
Bäst av allt är nog att prata med mina danska mejlvänner när jag är hemma. Helst varje dag. Det är något med Danmark som gör något med mig.
Jag fick mejl idag från en ung kinesisk kvinna jag mötte på senaste danmarksresan i februari. Hon skriver så gulligt och jag hoppas att vi kan ses i sommar igen när jag är på sommarkursen, eller åker hem därifrån.
Jag har fått fint beröm för bilderna som jag och mina äldre elever har målat tillsammans. Det blir jag också jätteglad för. En av dem kan man se på min senaste blogg på elevhälsan.
Hm… sen då… bra saker idag… jo min son finns att chatta med varje dag med. Han är guld för mig! Visst finns det bra saker bara jag ser mig omkring. Men nu orkar jag inte se mer. Ont i huvudet, vila huvudet. Inte tänka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.