Utan energi.

Jag skulle behöva komma in i en arbetslunk hemma. Just nu gör jag ingenting alls, utom äter, funderar, ser på tv och sover. Det är i och för sig skönt att sova. Men inget annat händer heller då. Dagarna bara går.
Nu börjar danskaläxorna igen. Jag har två sånger att spela in på studion. Jag har en bok att läsa i innan jag glömmer bort vad den handlar om. Jag har ett badrum att göra klart. Lådor och utrymmen ska rensas och saker kastas. Dags att byta däck på bilen.
Jag har ingen energi till att vara igång och kreativ. Den lilla energin jag har, använder jag för att komma upp på morgonen. Och till jobbet. För att komma dit och hem. Ibland samlar jag den till att komma iväg och handla. Men sen är det stopp.
Energi. Lust. Vilja. De hänger antagligen ihop. Och nej, jag är inte där. Det var länge sedan sist. Och så får det vara ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.