Vad blir det för rubrik på det här då?

I morse såg jag en räv. Bilarna stannade och släppte över en rädd räv, som såklart tvekade, innan den förstod att den visst kunde gå över vägen. Fint att se den springa in i skogen på andra sidan. Jag önskar jag hade haft en kamera beredd. När såg jag en räv sist och på så nära håll? Det var rätt så länge sedan.
Arbetsveckan är över. Mycket möten och skrivande har det varit. Bra och intensivt. Avslutades med kramar från mina gulliga flickelever! Å vad de är fina!
Här kommer kisse och vill ha lite uppmärksamhet från mig. Och jag vill ha lite fredagsgin nu, innan jag hinner somna på soffan, som jag gjorde både igår och i förrgår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.