Kväll.

Morgonen började inget vidare. Jag sov dåligt och för lite. Sedan blev det mycket bättre under dagen. Och jag har hållit mig inne och skrivit och suckat och sett på tv. Jag såg bl a att Flyga drake finns som film nu. Kanske ska jag gå och se den. Varför inte?
Jag gör inte upp planer för i morgon. Kanske behöver jag ta det lugnt och vila då med. I så fall gör jag det. Finns ingen anledning att ta mig ut om jag inte mår bra.
Men var är varmvattnet till disken? Har jag duschat slut på varmvattnet alldeles själv? Jag får ta mig en tur ner i källaren och se efter att allt är bra där nere med rören och varmvattenberedaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.