Att vara – i framtiden…

Nej se det snöar, nej se det snöar… den sången har jag INTE sjungit med eleverna den här vintern. Men idag passar det bra att sjunga den själv. Jag tänker gå ut och skotta lite snart. Jag har faktiskt alltid gillat att skotta snö.
Planer för dagen? Inte ut och åka bil i alla fall. Jag ska gå ner till affären och se om min gin har kommit. Det är ju inga större planer.
Skriva danskauppgiften står nog mest på tur. Så jag kan lägga den åt sidan sen och ta itu med de viktigare skrivjobben, som jag gärna undviker.
Lite är det som jag vill se på tv ikväll, får se om jag har lust då bara.
Jag har börjat läsa ”Kvinden og aben” av Peter Hà¸eg. Jag saknar läsupplevelsen från den förra boken. Jag vill ta fram min drake nästa blåsiga dag och se om jag minns hur man gör när man flyger med den.
Jag är mest i framtiden med mina planer märker jag. Jag behöver väl det. Här och nu är tristare och svårare, trots att det är det enda som finns. Rätt var det är, så är jag i framtiden! DÄR kan allt hända. Så tror jag just nu i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.