Att komma hem…

Alltså.. jag tycker oftast inte om att komma hem.
Det är tyst. Jo, det är skönt.
Det är mörkt. Gör mig ingenting alls.
Att laga mat. Har jag alltid tyckt vara tråkigt. Har blivit bättre med åren. Kan laga rätt så god mat numera.
Inga mejl. Då är det så trist.
Ingen att krama. Ännu tristare.
Ingen att älska. Tristast av allt.
Men idag kom faktiskt två (2) mejl. Ett med en kommentar till bloggen, från Danmark. Jag gillar att få kommentarer!!! Tack Kire!
Och så ett mejl från Nordiska språk på Universitetet. Jag har kommit med på en tre! veckors kurs i Århus, Danmark i sommar! Jag får stipendium till resa och logi. Hur fantastiskt kul som helst! Hoppas jag. Jag har aldrig åkt på danskasommarkurs förut. Inte varit Tre Veckor I Sträck I Danmark sedan jag sommarjobbade i Svenska Sjömanskyrkan i Skagen, för jättelänge sedan. Jag ska ut på Äventyr i sommar!
Vem vill vara kattvakt? Lämna in en ansökan här, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.