Kvæll i Kbh.

Inget særskilt hænder. Jag vill bara ha en kænsla av kontakt med någon dærute på internettet. Jag har varit ute på stan i solen. Jag har gått och gått och gått. Och handlat något. Ja ja inget annat æn en cd med … ja ja Anne Linnet. Vem annars? Och så har jag køpt ett nytt nattlinne från Marimekko. Det har jag letat efter i många år. Så ser jag det i mina førsta tio minuter hær i stan. Det var bara att ta upp kortet och handla. Før øvrigt ær jag en dålig klædkonsument. Jag vill nog ha med mig min klædrådgivare Astrid. Annars går jag bara førbi allt som finns. Jag blir bara trøtt i føtterna. Glømmer bort att jag måste vila och sitta ner på café.
Tangentbordet ær danskt. æ och ø har skiftat plats hær.
Ska jag orka gå till Rådhusplatsen och se nær de spelar in Aftonshowet?
Eller ska jag gå till DGI-Byen och simma lite?
Jag orkar inte mycket alls. Jag har egentligen inga krav på mig. Jag kan ju sitta uppe på mitt rum på fjortonde våningen och læsa. Och sitta i fønstret, med den magnifika utsikten øver HC Andersens Boulevard och se alla stadens nattljus. Vi ær fyra som delar på två rum och en toalett med dusch. Hoppas natten blir lugn.
I morgon ska jag till Ishøj. Vill hitta en bra mataffær någonstans. Jag har fått smak før honungsvåfflor. Och så ska jag køpa lite gin och whiskey kanske. Orkar jag med att bæra hem det? Hm…
Det blir inga bilder insatta nu från vandrarhemmets dator. Kanske kan jag få kontakt med något oskyddat nætverk i kvæll, nær det ær lugnare i luften.

2 svar på ”Kvæll i Kbh.

  1. Fattar jag rätt att du är ute på ensamresa för att besöka framför allt Skagen? Eller läser jag in min egen dröm att åka dit off-season och titta på konsten coh havet?

  2. Ja något har du nog missfà¸rstått. Jag à¦r i Kà¸penhamn och ska se skagenmålerier på museet Arken, strax sà¸der om Kà¸penhamn. Visst finns det hav hà¦r med. Men inget à¦r som Skagen, oavsett årstid. Jag reser nog dit i sommar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.