Kvà¦ll i Kbh.

Inget sà¦rskilt hà¦nder. Jag vill bara ha en kà¦nsla av kontakt med någon dà¦rute på internettet. Jag har varit ute på stan i solen. Jag har gått och gått och gått. Och handlat något. Ja ja inget annat à¦n en cd med … ja ja Anne Linnet. Vem annars? Och så har jag kà¸pt ett nytt nattlinne från Marimekko. Det har jag letat efter i många år. Så ser jag det i mina fà¸rsta tio minuter hà¦r i stan. Det var bara att ta upp kortet och handla. Fà¸r à¸vrigt à¦r jag en dålig klà¦dkonsument. Jag vill nog ha med mig min klà¦drådgivare Astrid. Annars går jag bara fà¸rbi allt som finns. Jag blir bara trà¸tt i fà¸tterna. Glà¸mmer bort att jag måste vila och sitta ner på café.
Tangentbordet à¦r danskt. à† och à˜ har skiftat plats hà¦r.
Ska jag orka gå till Rådhusplatsen och se nà¦r de spelar in Aftonshowet?
Eller ska jag gå till DGI-Byen och simma lite?
Jag orkar inte mycket alls. Jag har egentligen inga krav på mig. Jag kan ju sitta uppe på mitt rum på fjortonde våningen och là¦sa. Och sitta i fà¸nstret, med den magnifika utsikten à¸ver HC Andersens Boulevard och se alla stadens nattljus. Vi à¦r fyra som delar på två rum och en toalett med dusch. Hoppas natten blir lugn.
I morgon ska jag till Ishà¸j. Vill hitta en bra mataffà¦r någonstans. Jag har fått smak fà¸r honungsvåfflor. Och så ska jag kà¸pa lite gin och whiskey kanske. Orkar jag med att bà¦ra hem det? Hm…
Det blir inga bilder insatta nu från vandrarhemmets dator. Kanske kan jag få kontakt med något oskyddat nà¦tverk i kvà¦ll, nà¦r det à¦r lugnare i luften.

2 svar på ”Kvà¦ll i Kbh.

  1. Fattar jag rätt att du är ute på ensamresa för att besöka framför allt Skagen? Eller läser jag in min egen dröm att åka dit off-season och titta på konsten coh havet?

  2. Ja något har du nog missfà¸rstått. Jag à¦r i Kà¸penhamn och ska se skagenmålerier på museet Arken, strax sà¸der om Kà¸penhamn. Visst finns det hav hà¦r med. Men inget à¦r som Skagen, oavsett årstid. Jag reser nog dit i sommar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.