Nu.

Nu är de igång att såga ner balkongerna. Här är en bild från första huset. Det låter en del. Sågen är vattenkyld och i kylan kunde de inte köra maskinen, för då hade det blivit livsfarlig, då vattnet skulle frysa och bli en iskana, fick jag veta när jag pratade med en byggare. Säkerheten går först såklart! Balkongerna kommer!
Jag mäter upp hur stort det möjligen kommer bli. Stort som bara den! Hur stort anar jag bara än så länge.

beskrivning

2 svar på ”Nu.

  1. Kolabönor- det var längesedan. Läste att Dummleklubborna ska sluta tillverkas. Men dom kan man få i lösgodis med papper på . Så härligt att få så stor balkong nu till våren.

  2. Ja, det var gott en stund. Dumleklubbor är inte för mig, de drar nog bara ut plomberna numera, men jag minns hur de smakade och kändes. Balkongen lär dröja till sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.