Snart!

Nu är det bara helgen kvar att göra en hel massa saker på, hur ska jag hinna?
Och vad gör jag? Somnar på soffan. Väntar på mejl. Trycker i mig Anthon Berg-choklad. Dricker oboy. Säkerhetskopierar bilder. Lyssnar på en gammal nyinköpt begagnad cd med Anne Linnet ”Tal till mig”. Hon spelar ikväll på Pumpehuset i Kbh och jag är inte där. Såg henne på danska nyheterna ikväll bara. Surfar runt och läser lite bloggar, bl a Jannes blågg och Mia Skäringers blogg. Hon är ihop, möjligen gift, med min kusin, Dan Fors för övrigt.
Jag har tvättat också. Och varit i kyrkan. Och det är sunt att vara trött en fredagskväll, efter en arbetsvecka. Jag får nog ta och skriva en lista med allt jag ska göra innan jag åker.
Tänk… jag ska till Danmark. Idag var jag för övrigt klädd i rött och vitt, bara för att påminna mig själv om det. Utifall att jag eller andra jag mötte idag skulle ha glömt det. Ingen risk, va!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.