Upp och hoppa?

Upp och hoppa? Vad menas? För mig räcker det att gå upp och jobba. Utan särskilt mycket motstånd kommer jag upp rätt så lätt idag. Känner mig lätt sitt sinnet. Jag är helt klart påverkad av yttre händelser. En del blir gladare av sol. Jag blir också det. Och av att jag snart åker till Danmark. Om en vecka är jag på väg. Allt känns så enkelt idag. Fast det behöver det inte bli. Allt kan förändras på en sekund.
Idag jobbar jag jättesent. Och skulle behöva åka in till stan på ett informationsmöte. Hur ska jag klara det? Hinner inte gå på båda möten som jag behöver. Hm… Ett dilemma att lösa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.