Nya bloggen!

Nu skriver jag i min nya blogg för första gången. Jag tror jag blir riktigt nöjd med den. Min webmaster Mike har jobbat på bra i helgen så att jag så snabbt kom igång från planering till färdigt resultat. Tack min raring!
Helgen har gått och jag är fortfarande inte riktigt bra i halsen. Det känns som om jag har en ny förkylning på gång. Hopplöst trist! Min arbetskamrater har börjat dricka en vitamindryck som heter Noni. Kanske ska jag också börja, fast priset kan avskräcka, 375 kr för en flaska på hälsokostaffären. Jag undrar jag hur länge den räcker? Fast man får ju tänka på vad priset för välbefinnande kan vara med. Jag vill ju så gärna börja sjunga igen. Det har betydelse för Leffes och mitt projekt. Det kommer ju liksom aldrig riktigt igång. Musikstudion står där bara och väntar på mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.