Duktig!

Jag tror det var Annika Lantz som sa ”Duktiga flickor kan alltid göra bättre.” Jag nöjer mig med att vara duktig och så får allt bli som det blir.
Nu har jag sorterat in mina danskapapper i pärmar och fått ordning där. Härnäst ska jag hitta jobbets alla viktiga papper och göra ordning med dem. Jag säger till mig själv att jag inte får gå hem i morgon fredag om jag inte har fixat det. Jag behöver ordna med ett bra system för alla papper. Och så har jag massor av annat som ska skrivas med.
Jättebra att jag kan vara kvar på jobbet utan att behöva stressa hem till ingenting. Jobbet är verkligen min räddning i mitt liv just nu.
Frågan är om jag kan vara duktig och diska med innan kvällen tar slut. Jag undrar jag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.