Viktdagboken:

Väger 73,7 kg idag. Jättemotiverande att se en rörelse neråt, som inte är tillfällig. Promenader, tre frukter varje dag, bra mat i alla fall till lunch, börjar göra utslag. Mindre av gin och godis med. Bara lite av sånt. Viktväktarna har rätt i att ju mer jag äter av bra saker, desto mer går jag ner. Det handlar inte om att hålla igen och sluta äta. Och så att jag har börjat gå nu, när jag är utan bil.
Idag ska jag ut och gå igen, fast det är helg. Promenadvägen till skolan på vardagarna, är ingen trevlig upplevelse, med all trafik runtom, i ur och skur. Det är bara att gå för att komma fram.
Idag blir det istället en skogspromenad med fin natur, skogens ljud, dofter och gott sällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.