Jag kommer att sakna henne!

En del dagar blir inte som vanliga.
Idag dog mina barns farmor, min före detta mans mamma, min före detta svärmor.
Hon var en av mina flitigaste läsare på min hemsida. Hon skrev kommentarer eller mejl ibland, om hon tyckte jag gick över gränsen. Hon brydde sig om mina ord, även om vi inte tyckte lika.
Sist vi pratade var på min födelsedag. Trots att jag var skild från hennes son, höll vi kontakten då och då på telefonen. Hon var alltid uppmärksam, generös och omtänksam mot sina barnbarn och det är egenskaper som jag som mamma uppskattade. Hon var liksom närvarande i vardagen. Osentimental. Och hon kunde göra mig galen med, hon matade ständigt kisse! Så fort han pep, och det gjorde han jämt när hon var där, tänkte hon att han var hungrig och gav honom riktigt fin delikatesskattmat.
Något jag särskilt gillade med henne, var hennes nyfikenhet och drivkraft att resa ut i världen alldeles själv. Fick hon inget sällskap, så reste hon ut ändå. Hon var också tidig ute med att lära sig att mejla och skicka foton. Åldern var inget hinder för henne. Nyligen firade hon och hennes man 60-årig bröllopsdag. De fick ett långt liv tillsammans i lust och nöd.
Ibland pratade hon och jag om döden och hur det skulle bli. Idag dog hon hastigt och trots sin höga ålder oväntat.
Jag kommer sakna henne.

Sorgros.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.