Trist och trött!

Jag är så himla trött just nu. På jobbet finns det hur mycket som helst att göra och avsluta och förbättra och ordna och gå på möten och bli bortbjuden och gå på studiebesök och ringa folk och lämna papper och öva avslutningssånger och skriva program och öva dikter med elever och …
Bilen ska in på 3000-milaservice på tisdag.
Finns det 47000-milaservice för mig med? Är det sommarlovet kanske?
Badkaret blev ingen glädje. Det är en emaljskada på kanten, som inte sprack förrän dagen efter eller möjligtvis vid första badet på kvällen. Jag fick en chock av att se det. Nu är frågan om vi hinner byta det innan vi ska åka bort. Och vi kan inte sätta dit toaletten förrän karet är bytt. Denna väntan är jobbig. Just nu kan jag inte göra något åt eländet. Hoppas att det ordnar sig på måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.