Äsch!

Är det någon som har sista avsnittet av Örnen inspelad som jag kan få låna? Alltså, jag har totalt glömt bort att spela in reprisen, som gick i tisdags. Jag spelade istället in NYPD Blue, som gick samma tid. Glömde bort Örnen. När jag spelade in Örnen i förra veckan, var bandet inte sebart och utan ljud. I värsta fall får jag väl ta fram den ur papperskorgen och plåga mig igenom det. Äsch!
NYPD Blue ja. Jag undrar hur översättaren kan få godkänt av sin uppdragsgivare för det jobbet… Det är massor av fel i svenskan och stavningen och där skrivs några som nåra och det återkommer ständigt. Usch!

KORS I TAKET! De hade en annan översättare nu på senaste avsnittet av NYPD Blue från torsdagen, och textningen var helt i sin ordning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.