Dessa känslor de kan vandra…

Det är strax dags att gå och jobba idag med. Och det gör jag gärna. Hellre än att gå utan jobb. Och idag ska jag göra klart bildspelet, som ska visas nästa vecka för resten av skolan. Skönt att jag tog mig tid till att fixa det, annars hade jag inte kunnat sova.
Inatt har jag sovit lugnt och gott. Jag fick svar igår kväll, på en fråga jag haft i huvudet hela veckan. Och så blev jag riktigt överraskad med! Och jätteglad!
Jag hann med att bli besviken med. Mina blått band-tallrikar som jag köpt dyrt på Tradera, var trasiga i frakten. Och inte undra på, säljaren hade inte slagit in dem ordentligt. Silkepapper skyddar inte något vidare från stötar. Tur att det inte blev något tjafs om detta, jag får tillbaka pengarna.
Känslor kan verkligen gå från det ena till det andra. Nu har jag lyckats radera alla mina käraste sms från telefonen. Det var ju trist. Vad skulle jag ta bort simkortet för? Ibland tänker jag inte alls. Jag känner mig föränderlig, med känslor svallande hit och dit, bara att följa med liksom. Inom mig sjunger jag:
Dessa känslor de kan vandra,
från den ena till den andra.
Låt dem gå, låt dem gå,
låt dem aldrig stilla stå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.