Bra dag!

Hurra, hurra, jag har fått goda nyheter igår. Och jag är hemma tidigt idag mellan jobb och danskakursen. Riktigt skönt. Kisse hänger vid mig som ett plåster, glad över att slippa vara ensam. Han spinner och verkar nöjd. Dessutom är veckan snart slut och jag ska gå på Rumifestivalen i helgen i stan. Jag känner inga andra som ska dit. Hoppas det blir bra ändå och att jag klarar av att vara där själv, tillsammans med ännu okända människor.
På jobbet idag har jag fått en hylla, anslagstavla och en tidskriftshylla uppsatta, nu är det mest småplock kvar. Städa bland alla leksaker. Och få en dator. Och telefon. Schemat är klart att köra igång med, på prov.
Vad mer kan jag önska mig? Att hjärtat slutar värka. Att jag får plus på kontot igen. Att jag kommer ha det bra framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.