Verkstad i köket.

beskrivning

Snart är balkongen färdig för inflyttning, nåja, mellan 1-4 veckor kvar kanske. Jag ser att balkongbordet jag har, inte ser så roligt ut med den blå kanten och vita benen. Färgen flagnar och är för skrikig. Det passade när det var ett sybord i ett rum med vita tapeter och små blå blommor. Inte nu. Jag ska ta bort färgen och sen får den vara. Ytan är Virrvarr. Värd att bevara. Så nu är det verkstad i köket.

Många andra skulle säkert köpa nytt och slänga ut det gamla. Men jag tycker inte om att slösa bort det jag har. Jag behöver inte nytt och nytt och längre. Har aldrig varit sån heller. Många av mina saker är arvegods eller köpt på loppis. Det är lättare att se vad som varit nytt från början än att räkna upp det gamla.

Och ibland är det toppen med nytt. Den nya balkongen börjar få en karaktär med sina kontraster med det mörkt bruna och det vita glaset. Idag monterades inglasningen och de la flytspackel i mellanrummet på långsidan. Från 122 cm i bredd upp till tja.. 195? Efterlängtat! Har väntat sen jag flyttade hit på balkongrenoveringen. Äntligen är det snart klart för inflyttning!

beskrivning