Vad kostar?

Vad kostar en ny bilnyckel?

Fråga mig jag vet!
Svar: 2100 kr.
Mitt slarv, att tappa bort en bilnyckel på tåget hem från Danmark, kostade 2100 kr. Helt obegripligt mycket. Och inte fick jag en ny nyckelskylt till den heller, det kostar extra.
Jag lovar, LOVAR!!!! mig själv, att aldrig, aldrig, ALDRIG tappa bort en bilnyckel igen!

Loppisfyndet:

beskrivning

Tavlan på tjädern är gjord av tändstickor i olika bruna färger, ett otroligt pyssligt och omständligt arbete. Tavlan är ovanligt stor, 50×40 cm och har en fin passande ram. Ramen är lagad lite med två skruvar i ramen. Baksidan har en ful bred tejpremsa. Den ska bort sen.
Jag köpte tavlan igår på en antik/loppis. Den hängde högt upp ovanför en trappa och priset var svårt att se. Frågade. Fick svaret:
– Det står 90 kr. Du får den för 50.
När jag tittar på den blir jag glad. Helt klart värt 50 kr för att bli glad.

Gästbloggare: Camilla Thulin, mångsysslare.

skagenmåsar

Var startar en tanke?

beskrivningOch varifrån kommer den? Finns fröet till varje tanke du tänker inom dig? Väntar de på att få tid och rum för att ta form?

Kan någon annan plantera en tanke som tar form och växer sig starkare hos dig?

Tror du dig komma på saker av dig själv, fast någon annan nyss sagt det du tänkte? Är igenkänning av någon annans uttalade tanke bara en väldigt snabb uppfattning av det den andra just sagt eller håller på att säga? Har du egentligen tänkt det hela förut, men inte kunnat ge ord för dina tankar?

Denna min tanke tror jag kommer från ett frö från filmen Inception, som jag såg i fredags. Eller jag kanske tänkt det här hela tiden, fast det var filmen som gav plats och tillfälle för tanken att utvecklas?

Eller vad tänker du? Du kanske känner igen denna tanke?

Camilla Thulin

Inom kort…

…. kommer Camilla Thulin med en gästblogg.
Camilla är en mångsidig och kreativ kvinna som har tusen järn i elden. Hon är nyfiken som få, har utmanat sig själv till att vara jungman och klättrat i riggen på ostindiefartyget Götheborg, läst danska, lärt sig isländska, arbetat med att få teknik intressant för barn, planterat lökar i Slottsträdgården ihop med hundratals barn, fotograferar, ska till Afrika och fotografera mera, reser hit och dit och så vidare. Hon har också varit kattvakt åt Prosit och tagit fina bilder av mig i Skagen.