Upphöjt golv!

golv golv

För flera år sedan fick jag en idé om att kunna sitta vid takfönstret och titta ut över byn och bergen. Nu är den drömmen uppfylld!
Idag byggde Freddie golvet. Han är hantverkaren som också byggde fasaden på sydsidan av huset i somras och han har slipat golvet här förut. Han är viktig för mig här, när jag inte har någon annan som kan hjälpa mig med huset.
Nu är sittplatsen mitt favvoställe nummer ett. Bara imman på fönstret kunde torka med, så vore allt ännu bättre. Jag har tagit hit mina vinylskivor med engelsk folkrock och bytt till jordad kontakt på min gamla skivspelare. Nu spelar Steeleye Span. Och Scafell Pike. Fast pickupen hoppar så fort jag går på golvet. Därför fick den hänga på en hylla i mitt gamla hus, i mitt gamla liv från förr. Skivspelaren är känslig och klarar inga vibrationer alls, så jag får sitta alldeles stilla. Inte dansa, för då skakar hela huset. Men sjunger med, det gör jag för full hals, så gott jag nu minns texterna.

golv golv

Nähej…

Ja ha, nä hä! Det sista avsnittet av Täll mi jo lavv mi blev inte inspelat på videon inatt. Måste fixa det på annat sätt då. Hoppas det går. Det känns snopet att ha sett de flesta nio föregående avsnitten och missa det sista. Vilka skiljer sig, vilka blir lyckliga tillsammans igen, vilka förblir olyckliga? Eller vad?
Får ordna en bättre antenn till tvn. Signalerna går inte fram ordentligt. Det är nog därför kanalerna försvinner emellanåt gissar jag.
Annars är det inget särskilt alls.