Nostalgia!

Idag spelade vi in klart den låt som jag hoppas ska vara den första på den nya delen av min hemsida. Jag väntar fortfarande på tillstånd från höger och vänster. I väntan på tillstånd ska vi spela in någon annan låt. Men vilken? Jag och Leif lyssnade på gamla inspelningar vi gjort för 10-15 år sedan. Kanske nån av dem? Och sedan kom jag till låtar ännu längre bak i tiden från tiden innan vi kände varandra. Då sjöng jag i olika grupper, med kamp och stamp och folkmusik. Vi hette Skåpmat och Yggdrasil 1978-1980. Oj oj oj! Vad roligt att lyssna på!
Min dröm att sjunga har funnits länge. Redan som 13-åring var jag med i en amatörsångtävling. Jag kom tvåa med Båtlåt. Att jag bara vågade…
Sedan kom jag i de ”rätta” kretsarna med killar och pojkvänner som spelade… Då fick jag sjunga Maria Magdalenas roll i Jesus Christ Superstar. Prästen Lars-Åke Lundberg var Jesus! Jag var bara så himla nervös och tjejerna i kören var visst avundsjuka på mig. Jag klarade inte trycket utan hoppade av. Jag kan fortfarande sjunga hennes låtar: Vart ska min kärlek föra? och Jag lever för att se dig och någon mer var det väl… Hm?
Ja, det var tider det! Det är roliga minnen att ha!